Acties

Ontvang tot 2 jaar Disney+ cadeau

Bij aankoop van een deelnemend model QLED TV bij ons ontvang je tijdelijk tot twee jaar Disney+ cadeau.
Deze promotie loopt van 16 december 2019 t/m 19 januari 2020 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal één keer deelnemen per huishouden. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar met een geldig email adres. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de QLED TV, met uitzondering van de “Ontvang tien jaar garantie tegen inbranden”-promotie.

Voorwaarden van Disney+ na goedkeuring registratie
Nadat je registratie is goedgekeurd, ontvang je van ons je Disney+ activatielink via de mail. Het abonnement kan via deze activatielink tot en met uiterlijk 16 juli 2020 worden geactiveerd.

Na de gratis abonnementsperiode van 12 of 24 maanden wordt aan de deelnemers het abonnementstarief van € 6,99 + belasting (indien van toepassing) per maand in rekening gebracht en wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe Disney+ -abonnees.

Het gebruik van de Disney+ service is onderhavig aan de Disney+ Overeenkomst voor Abonnees. Om de aanbieding in te wisselen, moet je een account aanmaken op www.disneyplus.com, de Disney + Overeenkomst voor Abonnees accepteren en de verzilveringscode opgeven. Een geldige creditcard is vereist om het abonnement te activeren. Onleesbare, gewijzigde of mechanisch gereproduceerde codes komen niet in aanmerking.

Deelnemende actietoestellen


Philips cashback actie

  • Koop tussen 22 november 2019 en 5 januari 2020 bij één van de deelnemende winkels een actiemodel Philips OLED TV.
  • Knip of snijd de originele streepjescode met het serienummer uit de doos.
  • Vraag de cashback aan: Klik op de knop ‘Registreren’ en volg de stappen. Houd bankrekeningnummer. serienummer en aankoopbon bij de hand.
  • Verstuur de bevestigings-mail samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode met het serienummer uit de doos vóór 20 januari 2020.
  • Het adres wordt vermeld in de bevestigings-mail. Doe uw registratie en inzending op tijd. Na de genoemde data kan deze actie niet meer behandeld worden.
  • Registreer je hier


Yamaha Cashback actie

Wie tussen 15 november 2019 en 15 januari 2020 bij geautoriseerde handelaren een combinatie van een soundbar met een subwoofer en streaming-luidsprekers koopt en zich registreert, krijgt afhankelijk van de producten tot wel 320,00 euro cashback. Als basis dienen de Multiroom-soundbars MusicCast BAR 400 en MusicCast BAR 40, de laatste inclusief de uitbreiding met de draadloze SUB 100-subwoofer. Deze apparaten worden het Surround-systeem met de uitbreiding met de streaming-luidsprekers MusicCast 20 of MusicCast 50. Zo ontstaat een immersieve bioscoopgeluidervaring voor filmliefhebbers en gamers zonder omslachtige kabels van de afzonderlijke luidsprekercomponenten. Zo flexibel kan home-entertainment zijn!

Claim hier je actie!